A do cukru dodaje sie wody czy tylko wsypuje na patelnię??
Tylko cukier :)
dziekuje :-)
Jutro odwiedza nam mały alergik, niestety nie dostałam w sklepie mąki bezglutenowej więc spróbuję zrobić sezamki:)
Zapomniałam, że karmel szybko stygnie, ale wyszły sezamki, są słodkie ze zdrowym nadzieniem. Dzięki:)
Dziękuję! Mam nadzieję, że smakowały :)
muszą smakować pysznie :) chętnie zrobię!
Hm, wyszło mi to bardzo gorzkie, czy może być to zw. ze zbyt długim procesem gotowania cukru ? Proszę o odpowiedź, z góry za nią dziękuję :)
Pewnie cukier się spalił, wtedy gorzknieje. Albo coś było nie tak z ziarnem słonecznika...
Smakołyki uwielbiają Twoje komentarze i bardzo za nie dziękują!
A do cukru dodaje sie wody czy tylko wsypuje na patelnię??
OdpowiedzUsuńTylko cukier :)
Usuńdziekuje :-)
UsuńJutro odwiedza nam mały alergik, niestety nie dostałam w sklepie mąki bezglutenowej więc spróbuję zrobić sezamki:)
OdpowiedzUsuńZapomniałam, że karmel szybko stygnie, ale wyszły sezamki, są słodkie ze zdrowym nadzieniem. Dzięki:)
OdpowiedzUsuńDziękuję! Mam nadzieję, że smakowały :)
Usuńmuszą smakować pysznie :) chętnie zrobię!
OdpowiedzUsuńHm, wyszło mi to bardzo gorzkie, czy może być to zw. ze zbyt długim procesem gotowania cukru ? Proszę o odpowiedź, z góry za nią dziękuję :)
OdpowiedzUsuńPewnie cukier się spalił, wtedy gorzknieje. Albo coś było nie tak z ziarnem słonecznika...
Usuń