Poniedziałek
obiad: pierogi z mięsem i ogórek kwaszony
podwieczorek: kawałek jabłecznika
Wtorek
obiad: krupnik
podwieczorek: suszone owoce i deserek ryżowy
Środa
obiad: kotlet mielony i szapargi
podwieczorek: jabłko prażone z cynamonem i batonik amarantusowy
Czwartek
obiad: naleśniki z jabłkami i syropem klonowym
podwieczorek: banan i krakersy
Piątek
obiad: zupa rybna
podwieczorek: kawałek placka z brzoskwiniami*
*zamiast moreli użyłam brzoskwiń ze słoika bio
obiad: pierogi z mięsem i ogórek kwaszony
podwieczorek: kawałek jabłecznika
Wtorek
obiad: krupnik
podwieczorek: suszone owoce i deserek ryżowy
Środa
obiad: kotlet mielony i szapargi
podwieczorek: jabłko prażone z cynamonem i batonik amarantusowy
Czwartek
obiad: naleśniki z jabłkami i syropem klonowym
podwieczorek: banan i krakersy
Piątek
obiad: zupa rybna
podwieczorek: kawałek placka z brzoskwiniami*
*zamiast moreli użyłam brzoskwiń ze słoika bio
Brak komentarzy:
Publikowanie komentarza
Smakołyki uwielbiają Twoje komentarze i bardzo za nie dziękują!