sobota, 9 lipca 2011

"sezamki" słonecznikowe


Co tu dużo mówić - boskie!

Przepis na te sezamki znajdziecie w mojej książce "100 smakołyków dla alergików".

9 komentarzy:

  1. A do cukru dodaje sie wody czy tylko wsypuje na patelnię??

    OdpowiedzUsuń
  2. Jutro odwiedza nam mały alergik, niestety nie dostałam w sklepie mąki bezglutenowej więc spróbuję zrobić sezamki:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zapomniałam, że karmel szybko stygnie, ale wyszły sezamki, są słodkie ze zdrowym nadzieniem. Dzięki:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! Mam nadzieję, że smakowały :)

      Usuń
  4. muszą smakować pysznie :) chętnie zrobię!

    OdpowiedzUsuń
  5. Hm, wyszło mi to bardzo gorzkie, czy może być to zw. ze zbyt długim procesem gotowania cukru ? Proszę o odpowiedź, z góry za nią dziękuję :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pewnie cukier się spalił, wtedy gorzknieje. Albo coś było nie tak z ziarnem słonecznika...

      Usuń

Smakołyki uwielbiają Twoje komentarze i bardzo za nie dziękują!